X

آرشیو اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 30 آذر 1394
زندگی سالم تر با مصرف کمتر "قنـــــد، نمک و چربـــــــــی"

  زندگی سالم تر با مصرف کمتر "قنـــــد، نمک و چربـــــــــی"

امتیاز: Article Rating

 امروزه شاهد افزایش روزافزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم . به تدریج که ذایقه مردم به غذاهای شیرین عادت می کند کارخانجات مواد غذایی نیز روزبه روز محصولات  شیرین تری به بازار روانه می کنند و این سیکل معیوب پیوسته در حال چرخش است. عادت کردن ذایقه به مواد شیرین که به طور معمول از دوران کودکی شروع می شود، عوارض متعددی نظیر اضافه وزن، چاقی ، دیابت ، بیماری های قلبی عروقی و سرطان را به دنبال دارد. قند و ترکیبات حاوی قند کالری زیادی برای بدن تامین می کنند. اما متاسفانه فاقد مواد مغذی لازم هستند. بنابراین باید سهم ناچیزی از انرژی دریافتی روزانه را تشکیل دهند.

 

 دانلود بسته آموزشی و اطلاعاتی

 

(فشارخون اصلی ترین عامل مرگ ومیر در جهان است.) (نمک اصلی ترین علت افزایش فشار خون است.) (کاهش مصرف نمک، مقرون به صرفه ترین راه حل کاهش فشار خون است.) (مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد.) (مصرف نمک در ایران بیش از دو برابرمیزان مجاز است.) (مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.) (در کشور ما، مواد غذایی شور و پر نمک زیاد خورده می شود. )

 

دانلود بسته آموزشی و اطلاعاتی 

 

(مصرف بيش از حد روغن ها علاوه بر ايجاد چاقي، خطر ابتلا به بيمار يهاي قلب يعروقي و برخي از انواع سرطا نها را افزايش ميدهد.) (روغن هاي نيمه جامد و چربيهاي جامد، حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهديد ميكنند.) ( انواع روغنهای مایع گیاهی به دلیل وجود اسیدهای چرب غیراشباع، کمتر سلامتی را تهدید میکنند.) ( بهتر است به جای سرخ کردن مواد غذایی از روش های دیگر مثل بخارپز و آب پز استفاده شود.) (در صورت تمایل به سرخ کردن مواد غذايي، از روغن مخصوص سرخ كردن استفاده كنيد.) (رطوبت، نور و اكسيژن موجب تسريع فساد روغن ميشوند.)

 

دانلود بسته آموزشی و اطلاعاتی 

 

تصاویر
  • زندگی سالم تر با مصرف کمتر "قنـــــد، نمک و چربـــــــــی"
ثبت امتیاز