X

آرشیو اخبار

تاریخ انتشار: یکشنبه 10 آبان 1394

  توصیه های بهداشتی در خصوص پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی:

امتیاز: Article Rating

1. از آب آشامیدنی سالم استفاده نمایید و حتی امکان آبهای مصرفی را ابتدا جوشانده و بعد مصرف نمایید.
2. در صورت عدم دسترسی به آب آشامیدنی توصیه می شود از آبهای بطری شده(آب معدنی) استفاده نمایید.
3. از آب گل آلود و یا با کدورت بالا استفاده نکنید.
4. از مصرف آب آشامیدنی دارای رنگ، بو و طعم خودداری نمایید.
5. درصورت داشتن علائم اسهال، دل پیچه و ... به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید تا نمونه گیری و درمان زیرنظر پزشک انجام شود.

ثبت امتیاز