به گزارش روابط عمومی، نشست کمیته بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در مرکز فوریتهای پزشکی شهید قاسم سلیمانی در مرز مهران برگزار گردید.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام، در این نشست، اظهار داشت: تمام تمهیدات لازم در حیطههای مختلف بهداشت، درمان، فوریتهای پزشکی، غذا و دارو و توسعه صورت گرفته است و امیدواریم بتوانیم خادمین خوبی برای زائران کنگره عظیم اربعین حسینی در حوزه سلامت باشیم.
دکتر هدایت حیدریزاده افزود: انتظار داریم از تجهیزات و امکانات ایجاد شده به بهترین نحو ممکن بهره گرفته شود و از آنها به خوبی مراقبت شود که در سالهای آتی بتوان از آنها نیز استفاده کرد.
وی تصریح کرد: پرسنل مورد نیاز باید فراهم شود و پزشکان در هر شیفت در مرکز فوریتهای پزشکی شهید قاسم سلیمانی در پایانه مرزی مهران حضور فعال داشته باشند.
حیدریزاده ادامه داد: پرسنل HIS و پذیرش به تعداد موردنیاز در مرکز فوریتهای پزشکی شیفتبندی شوند و مدیریت این مسئله نیز اهمیت فراوانی دارد.
سرپرست دانشگاه خاطرنشان کرد: شرایط تغذیه از لحاظ بهداشت، کیفیت و کمیت دارای اهمیت بسیار زیادی است و کارشناسان بهداشت و تغذیه باید هر روز تعامل و نظارت داشته باشد
دکتر حیدریزاده با بیان اینکه دکتر صیدنور علیمرادی نماینده تامالاختیار دانشگاه علوم پزشکی ایلام مستقر در پایانه مرزی مهران خواهد بود، گفت: همه پرسنل و داوطلبین موظف به تابعیت از تصمیمات ایشان خواهند بود و کلیه نیروهای اعزامی دانشگاههای علومپزشکی کشور که در مهران حضور دارند باید همکاری، هماهنگی و تعامل لازم را با ایشان داشته باشند.
دکتر عادل مقصودینژاد سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این نشست، بیان داشت: کلیه ماموریتها باید بر حسب نیاز باشد و از اعزام افراد اضافی خودداری شود که مانع ازدحام و شلوغی در مرکز فوریتهای پزشکی مهران خواهد شد و همچنین سعی میکنیم شرایط تغذیه با همکاری پیمانکار بهبود یابد.
مدیر اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه نیز در این نشست، اظهار داشت: هماهنگیهای بیشتری باید در حضور پرسنل دانشگاه در شهر مهران و پایانه مرزی شهید قاسم سلیمانی وجود داشته باشد که در عملیات بزرگ ارائه خدمات سلامت خللی ایجاد نشود و مسئله حضور پزشکان در این مرکز نیز به زودی حل خواهد شد.
دکتر صیدنور علیمرادی افزود: سه بیمارستان صحرایی در مرز بین المللی مهران طراحی شده است که به وسیله سپاه قدس کرمان، هلال احمر و ارتش جمهوری اسلامی ایران با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایلام در پایانه مرزی مهران مستقر خواهند شد.
وی تصریح کرد: درمانگاه تامین اجتماعی نیز در پایانه برکت ایجاد شده است و همچنین در هر ۵ تا ۱۰ کیلومتر آمبولانسها مستقر شدند و در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد.
دکتر علی نیکونهاد معاون بهداشتی دانشگاه نیز تصریح کرد: خوشبختانه همه شرایط فراهم شده است و کارشناسان بهداشت هر روز به صورت مستمر نظارت بر پخت و تهیه غذا و آب آشامیدنی خواهند داشت.
دکتر مصطفی علیرحمی مدیر بازرسی دانشگاه نیز در این نشست، بیان داشت: تمام تلاش خود را در کنگره عظیم اربعین حسینی به کار خواهیم گرفت و کمک خواهیم کرد چالشهای موجود را بررسی و حل و فصل کنیم.
محمدرضا سپهر مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز در این نشست، خاطرنشان کرد: ۱۲ بنر حاوی پیامهای بهداشتی آماده شده و امروز نصب خواهند شد، با صدا و سیما هماهنگی لازم صورت گرفته و هر روز صبح کارشناسان در برنامه زنده تلویزیونی حضور خواهند شد و توصیههای بهداشتی را به زائران ارائه خواهند داد.
یاسر سلیمانی مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه نیز در این نشست، گفت: باید سین برنامه پزشکان را چند روز قبل داشته باشیم که با سازمانهای بیمهگر هماهنگی صورت گیرد و نام کاربری و رمز آنها تعریف شود.
دکتر احسان نظری مشاور ریاست دانشگاه نیز در این نشست، اظهار داشت: افتتاحمرکز فوریتهای پزشکی شهید قاسم سلیمانی در پایانه مرزی مهران و همچنین پانسیون در شهر مهران کمک شایانی در آینده به مدیریت درمانی و رفاهی کنگره عظیم اربعین حسینی خواهد کرد.
نصرت زاهدیان مسئول مرکز فوریتهای پزشکی شهید قاسم سلیمانی نیز در این نشست، تصریح کرد: دپو دارویی ایجاد شده و در موارد حاد مورد استفاده قرار خواهند گرفت و همچنین طی بازدیدی که امروز داشتیم کلیه خدمات درمانی و فوریت در این مرکز آماده استفاده میباشد.
رضا عبدالمحمدی مدیر امور مالی دانشگاه نیز در این نشست، خاطر نشان کرد: مهمترین دغدغه ما این است که در این ایام هزینهای بر دانشگاه تحمیل نشود و مبالغ بیمه از خدمات ویزیت بیماران در مرکز فوریتهای پزشکی شهید قاسم سلیمانی در پایانه مرزی مهران دریافت شود و همچنین تسریع در پرداختها را در نظر داریم و مبتنی بر استانداردها خواهد بود