دکتر نیکونهاد، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان به مناسبت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر پیامی صادر کردند.
امتیاز:
متن پیام بدین شرح است:
كودك با هيچ شيري تغذيه نمي شود كه به اندازه شيرمادر خويش مبارك و پر بركت باشد.(حضرت اميرالمؤمنين ع)
دکتر نیکونهاد، معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به نامگذاری هفته اول آگوست (۱۰ الی ۱۶ مردادماه) بنام هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر بیان داشت: در سال جاری نیز این رخداد با شعار " حمایت همه جانبه ترویج تغذیه با شیر مادر برای همه All for Support Breastfeeding " " ، برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر را مورد تاکید و حمایت قرار داده است. این شعار در راستای دستیابی به اهداف زیر طراحی شده است:
1- ارتقاء آگاهی جامعه در خصوص چالش های موجود در حمایت از ترویج تغذیه با شیر مادر
2- توسعه بستر لازم جهت دسترسی برابر به تغذیه با شیر مادر به عنوان راه کار از بین بردن چالش ها در جهت حمایت از تغذیه با شیر مادر
3- جلب همراهی و حمایت افراد و سازمان ها جهت افزایش همکاری و حمایت آنان از تغذیه با شیر مادر
4- جلب حمایت و همکاری های مرتبط با تغذیه با شیر مادر با تمرکز بر گروه های آسیب پذیر و حمایت آنان از تغذیه با شیر مادر
وی افزود: يكي از نعمت هاي بزرگ پروردگار و نمونه اي آشكار از لطف و عنايت او، نعمت گرانقدر شيرمادر است. مواد ايمني بخش شيرمادر، شيرخوار را در برابر بسياري از بيماريها محافظت مي كند و در صورت بروز بيماري، شدت و احتمال مرگ از آن كمتر است که ضامن سلامت جسم و روان مادر، كودك و خانواده و همچنین ضامن حفظ و بقاء کودک و سلامت مادر، خانواده و جامعه می باشد.
ایشان تاکید کرد: توانمندی کارکنان بهداشتی در مشاوره موثر تغذیه با شیر مادر، از شروع خودسرانه شیر مصنوعی جلوگیری می کند.
معاون بهداشت دانشگاه اظهار کرد: مراقبت از شیرخوار مسئولیت مشترک همه والدین و سایر اعضاء خانواده است و ترويج تغذیه با شیر مادر و كمك به مادران وظیفه آحاد جامعه است که در این خصوص حمایت سازمانی مدیران نقش مهمی در توانمندسازی مادران شاغل و تداوم تغذیه با شیر مادر دارد. بنابراین حمایت از شیردهی مادران شاغل در تداوم تغذیه با شیر مادر و ترویج تغذیه با شیر مادر و تشویق به فرزندآوری و اجرای قوانین جوانی جمعیت نیز بسیار حائز اهمیت می باشد .