کارگاه آموزشی کنترل کیفی آب آشامیدنی در مرکز بهداشت استان برگزار شد
امتیاز:
کارگاه آموزشی کنترل کیفی آب آشامیدنی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، مدیر و کارشناسان سلامت محیط معاونت بهداشتی جهت کارشناسان آزمایشگاه آب شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه در سالن جلسات مرکز بهداشت استان برگزار شد.
در جریان این جلسه در خصوص اهمیت تأمین آب آشامیدنی سالم، کنترل کیفی آب و اهمیت نظارت کارشناسان بر منابع و مخازن تأمین آب در سطح استان توضیحاتی ارائه شد.
در ادامه مهندس شیخی، کارشناس برنامه، اصول و قوانین کنترل کیفی، نمونه برداری و... را بیان نمود.
در پایان روش انجام آزمایشات میکروبی به صورت عملی به کارشناسان آموزش داده شد.