کارگاه آموزشی ژنتیک اجتماعی در مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
امتیاز:
در راستای اجرای برنامه های آموزشی و با هدف ارتقاء سطح آگاهی عمومی پرسنل و افراد در معرض خطر، كارگاه آموزشی ژنتيك اجتماعي با محوريت بيماريهاي متابوليك ارثي با حضور معاون بهداشتي دانشگاه، رئیس، مدیر گروه و کارشناسان واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت استان و کارشناسان پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های ده گانه استان در محل سالن جلسات مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
در ابتدای این کارگاه آموزشی دکتر احسان زاده، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت استان ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه، در خصوص اهمیت بهداشتی برنامه مراقبت ژنتیک اجتماعی مطالبی را به تفصیل عنوان نمود و در ادامه اهداف برنامه، استراتژی های پیشرو، آمار و اطلاعات و شاخص های به دست آمده را ارائه نمود.
در ادامه خانم پورنجف، رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت استان فرآیند خدمات ژنتیک زمان ازدواج در مراکز جامع سلامت ارائه دهنده خدمت زمان ازدواج را تشریح نمود.
در بخش دیگری از کارگاه کارشناسان واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر به تفکیک، دستورالعمل برنامه پیشگیری از بروز بتا تالاسمی ماژور، معرفی استانداردهای انتقال امن و ایمن نمونه در برنامه ژنتیک اجتماعی و اهم نکات فرم های برنامه ژنتیک اجتماعی تالاسمی را عنوان نمودند.
گفتنی است در پایان جلسه دکتر جمیل صادقی فر، معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن تاکید بر آگاهی بخشی به عموم مردم در ارتباط با اهمیت مراقبت در مقابل بیماری های غیر واگیر و اینکه بیش از 82 درصد مرگ و میر کشور مربوط به بیماری های غیر واگیر است، به بیان انتظارات خود از کارشناسان حاضر در جلسه در خصوص اجرای مطلوب برنامه ژنتیک اجتماعی به سوالات و ابهامات حاضرین پاسخ دادند.