ضرورت رعایت توصیه های بهداشتی در خصوص توزیع نذورات
امتیاز:
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر ضرورت رعایت توصیه های بهداشتی در خصوص توزیع نذورات در طی ایام محرم و صفر تاکید کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور سالار شهیدان امام حسین (ع)، اظهار کرد: هرگونه پخت و پز باید در مکانی دارای شرایط بهداشتی صورت گیرد و ورود و خروج به محل طبخ غذا و دخالت افراد متفرقه در امر تهیه و توزیع مواد خوردنی و آشامیدنی ممنوع می باشد.
- دکتر ناصری فر تصریح کرد: با رعایت اصول بهداشت فردی مسوولان تهیه مواد اولیه باید از سالم و بهداشتی بودن مواد اولیه مصرفی اطمینان داشته باشند و آنها را از محل های معتبر خریداری و یا تهیه نمایند.
- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به این مطلب که مدیران هیات ها و هیات امنا مساجد و تکایا توجه داشته باشند در قبول نذورات بصورت غذای آماده دقت کافی نمایند، گفت: بازرسان بهداشت محیط در نظارت بر مواد خوردنی و آشامیدنی همکاری لازم را بعمل می آورند.
- وی افزود: آب آشامیدنی باید بهداشتی و ترجیحاً از شبکه توزیع عمومی باشد. و از ذخیره سازی و نگهداری مواد غذایی خام و پخته در مجاورت هم خودداری شود
- این مقام مسوول خاطر نشان کرد: در استفاده از سبزیجات خام مراحل چهارگانه سالم سازی سبزیجات طبق دستورالعمل "پاک کردن وشستشو، انگل زدایی، گند زدایی وشستشوی نهایی" انجام شود. ابزارکار مناسب و تمیز و بهداشتی در سالم بودن غذای تهیه شده در آشپزخانه بسیار مهم است.
- دکتر ناصری فر ، گفت: در توزیع غذا از ظرف به ظرف کردن بی مورد آن خودداری و حتی الامکان در کوتاهترین فاصله غذای تهیه شده بصورت گرم توزیع شود.
- در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف، از ظروف یکبارمصرف بهداشتی در توزیع غذا استفاده شود .
- پس از پذیرایی نسبت به جمع آوری و دفع مناسب پسماندهای تولید شده اقدام نموده و از پراکندن ظروف یکبار مصرف در معابر و خیابان خودداری شود.
- در صورت هرگونه موارد مشکوک به شماره تلفن 190 سامانه جامع بازرسی وتلفن ثابت 32227702مرکز بهداشت استان تماس نمایید.