نظارت بر اجرای چهارمین برنامه استراتژیک کنترل ایدز(SIP)
امتیاز:
جلسه نظارت بر اجرای چهارمین برنامه استراتژیک (1394-1398) کنترل ایدز در سالن اجتماعات فرهنگسرای سازمان ورزش و جوانان با حضور کارشناسان محترم استانداری , گروه مبارزه با بیماریهای واگیر ، شهرداری ، کمیته امداد ، هلال احمر ، تعاون و رفاه اجتماعی ،آموزش و پرورش،فرماندهی نیروی انتظامی،سازمان زندانها، ورزش و جوانان ، بهزیستی و ... برگزار گردید و بعنوان یک تیم کاری فعال و علاقمند به سلامت ، مصوبات جهت پیگیری این بیماری در استان شامل: انجام آموزش به کارکنان ، گروههای سنی و آحاد جامعه به تصویب رسید. این جلسات هرماه یکبار در استان انجام می شود و تصمیمات اساسی توسط نمایندگان تام الاختیار جهت کنترل ایدز و کمکهای لازم در خصوص این بیماری انجام می گردد .
SIP به معنای نظارت بر اجرای چهارمین برنامه استراتژیک کنترل ایدز ( 1394-1398) بوده که بایستی یکسری اقدامات انجام داد تا به برنامه 90-90-90 در کشور برسیم یعنی 90 درصد بیماران شناسایی بشوند 90 درصد بیماران شناسایی شده درمان شوند و 90 درصد میزان ویروس خون آنها مشخص شود. بدون شک برای کنترل بیماری ایدز و دیگر بیماریهایی که راه انتقال مشابه با این بیماری دارند صرفا" توسط دانشگاه علوم پزشکی میسر نمی باشد ، بنابراین می بایست کلیه ی ادارات و سازمان های مربوطه ، مردم و سازمان های مردم نهاد بسیج شوند و همکاری لازم را داشته باشند ، تا بیماری کنترل گردد. زیرا تا زمانیکه بیماران مراجعه نکنند و دارو دریافت ننمایند وتشخیص بموقع داده نشوند و بقیه مردم راههای پیشگیری را بلد نباشند . نمی توان امیدوار بود.
تا زمانیکه آحاد جامعه ، کارکنان ادارات وتمام گروههای سنی مثل جوانان ، دانش آموزان ، دانشجویان ، سربازان ، اصناف و ... آموزش داده نشوند و به اصول پیشگیری پایبند نباشند نمی توان امید موفقیت داشت و به همین خاطر با حمایت مدیران کل محترم ادارات و کارشناسان محترم سازمانها و با مدیریت استانداری می توان به این مهم دست یافت.
وظیفه مراقبت و درمان بعهده دانشگاه علوم پزشکی بوده و به همین خاطر مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری در استان و شهرستانها در حال ارائه خدمات به مردم عزیز می باشند. لذا کلیه خدمات اعم از مشاوره ، آزمایش ، وسایل کاهش آسیب و ویزیت پزشکان ، ماما و... رایگان می باشد.
گروه مبارزه با بیماریهای واگیر
مرکز بهداشت استان