اطلاعیه برگزاری جشنواره غذای سالم
امتیاز:
بدینوسیله به اطلاع بانوان شاغل می رساند که در تاریخ 1396/2/12 جشنواره غذا به مناسبت هفته سلامت در محل اداره کل فنی و حرفه ای استان برگزار می گردد بانوانی که مایل به شرکت در جشنواره می باشند ضمن تهیه و پخت غذا نسبت به عرضه آن در جشنواره مبادرت تا از جوایز جشنواره بهرمند گردند .
در تهیه غذا باید نکات زیر مورد توجه قرار گیرد :
1ـ تاکید بر مصرف حبوبات بعنوان منبع مهم تأمین پروتئین و فیبر
2ـ استفاده کم از روغن و نمک
3ـ روش پخت سالم به تدریج اولویت 1ـ بخارپز 2ـ آب پز 3ـ کبابی 4ـ سرخ کردن
4ـ نیاز به تهیه پیش غذا و دسر نیست و صرفا" تهیه غذای اصلی کفایت می نماید
جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32224491 واحد بهبود تغذیه تماس حاصل نمائید .