با ارتقاء سواد سلامت آحاد جامعه بیماریهای جسمی و روانی کاهش می یابد
امتیاز:
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام به مناسبت هفته سلامت در جمع پرسنل نیروی انتظامی استان ایلام گفت: به عنوان متولی اصلی حوزه سلامت، همواره در تلاشیم بستر لازم را برای سلامت و توسعه خدمات مراقبتهای بهداشتی اولیه برای همه شهروندان فراهم نماییم. دکتر ناصری فر افزود بدون شک نام گذاری هفته جهانی سلامت در سال 2017 با محوریت اختلال افسردگی فرصتی مغتنم خواهد بود تا در جهت تقویت جایگاه و اهمیت سلامت روانی و سلامت اجتماعی در کنار سلامت جسمانی آحاد جامعه اقدامات موثری به عمل آوریم. وی اظهار داشت خودمراقبتی و افزایش سواد سلامت می تواند نقش موثری در کاهش بیماریهای جسمی و روانی داشته باشد.
دکتر ناصری فر با اشاره به اینکه انگ زدایی از اختلالات روانپزشکی می تواند سهم مهمی در پیشگیری و درمان بیماریهای روانی داشته باشد. در زمینه تاثیرات افسردگی بر افراد، خانواده ها و جامعه گفت: اختلالات روانپزشکی از جمله افسردگی نه تنها باعث رنج و ایجاد مشکل برای افراد مبتلا می شود بلکه بر روابط خانوادگی و روابط اجتماعی افراد تاثیر منفی می گذارد و فرد مبتلا و خانواده آنها و حوزه بهداشت و درمان را هم متحمل هزینه هایی می نماید.
ایشان در ادامه بیان داشت با آگاهی بخشی به جامعه و ارتقاء سواد سلامت افراد می توان از بیماریهای جسمی و روانی پیشگیری کرد. ایشان در بخش دیگری از سخنان خود در جمع فرماندهان و پرسنل نیروی انتظامی در زمینه نقش اقدامات پیشگیرانه تاکید کرد بیماریهای روانی و جسمی و آسیبهای اجتماعی قابل پیشگیری هستند و پیشگیری از بیماریهای روانی بخصوص افسردگی می تواند در کاهش آسیبهای اجتماعی موثر باشد. معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام در خاتمه گفت: حوزه بهداشت و درمان بر حسب وظیفه خود در راستای آگاهی بخشی به آحادجامعه با برنامه ریزی مدون در تلاش است در سال حاری اقدامات مثمر ثمری بعمل آورد.