توصیه های معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام به زوار برگشتی به کشور
امتیاز:
- مصرف آب آشامیدنی از منابع مطمئن و حتی الامکان آب بسته بندی شده
- عدم نگهداری مواد غذایی پخته شده و فساد پذیر به مدت طولانی
- شستن دستها بصورت مرتب با آب و صابون
- در صورت استفاده از مواد غذایی کنسرو شده به مدت 20 دقیقه جوشانده شود. حتما توجه گردد از کنسروهای باد کرده استفاده نشود.
- در صورت استفاده از وسایل گرمایشی در داخل فضای بسته ، تهویه مناسب در نظر گرفته شود
- در صورت داشتن علائم تب، سرفه، آبریزش بینی، شکم درد و اسهال به نزدیک ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه گردد.
- از خرید مواد غذایی از فروشندگان دوره گرد خودداری شود
- مواد غذایی همراه مسافر حتما باید بسته بندی شده و دارای تاریخ مصرف باشد
- در صورت داشتن علائم بیماری تنفسی از ماسک مناسب استفاده گردد.
- توصیه می گردد در صورت داشتن علائم بیماری تنفسی از دست دادن و روبوسی با خانواده و سایر افراد خودداری گردد.