X

آرشیو اخبار

برگزاری جلسه آموزشی توجیهی شاخص های تغذیه
جلسه آموزشی توجیهی با حضور کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت استان و شبکه های تابعه در سالن کنفرانس مرکز بهداشت استان و در مورخ 97/4/6 برگزار گردید. در ابتدای این جلسه آقای چولکی ضمن خیر مقدم، نکاتی پیرامون اهمیت برنامه های گروه تغذیه در تامین سلامت شهروندان و همچنین لزوم پایش و ارزشیابی این برنامه ها ...
شنبه، 09 تیر 1397 - 12:32
برگزاری کارگاه بیماریهای منتقله آب و غذا و عفونتهای بیمارستانی
کارگاه بیماریهای منتقله آب و غذا و عفونتهای بیمارستانی با حضور معاونت محترم بهداشتی دانشگاه آقای دکتر ناصری فر و مدیر گروه مبارزه با بیماریهای استان آقای دکتر احسان زاده در راستای ارتقای سلامت مردم کارگاه یک روزه ای جهت کارشناسان مسئول مبارزه با بیماریهای شهرستانها تابعه همچنین مربیان مبارزه با بیما...
ﺳﻪشنبه، 05 تیر 1397 - 08:56
برگزاري كارگاه ژنتيك اجتماعي
در راستای اجرای شدن برنامه جامع ادغام خدمات کنترل و پیشگیری بیماریهای ارثی- ژنتیکی در نظام سلامت استان (ژنتيك اجتماعي) ، کارگاه آموزشی در تاریخ 97/3/28 با حضور دكتر ناصري فر معاون محترم بهداشتی دانشگاه ، دكتر احسان زاده مدير گروه بيماريهاي استان، دكتر نريماني مشاور رياست دانشگاه در امور بانوان جهت ك...
چهارشنبه، 30 خرداد 1397 - 11:12
برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار EndNote
کارگاه آموزشی مدیریت منابع با نرم افزار EndNote با حضور پرسنل مرکز بهداشت استان و دکتر بازیار، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت در مورخ 97/3/9 و در سالن مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
یکشنبه، 20 خرداد 1397 - 11:18
برگزاری نشست صمیمانه معاون توسعه با معاون، مدیران و کارکنان  مرکز بهداشت استان
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، این نشست در راستای بازدید دکتر پاکزاد معاونت توسعه که از حوزه معاونت بهداشتی داشته و با پیشنهاد آن معاونت به منظور تبادل نظر و شنیدن نکته نظرات همکاران این حوزه برگزار گردید که در ابتدای این جلسه، دکتر راضی ناصری فر ضمن خیر مقدم به دکتر پاکزاد معاون توسعه و ...
چهارشنبه، 09 خرداد 1397 - 14:04
هشدارهای جدی مرکز بهداشت استان درپی مسمومیت مصرف قارچ در سطح استان
* خانواده ها استفاده از قارچ های بسته بندی را جایگزین نوع فله ای آن کنند. نباید به شکل ظاهری قارچ ها اطمینان کرد ،چرا که شناسایی قارچ سمی ازنوع غیر سمی آن دشوار است. مسمومیت با قارچ در سه مرحله روی میدهد :  ** در مرحله اول ، علائم بیماری شامل تهوع ،استفراغ و اسهال حجیم ظرف 6ساعت تا سه روز ظاهر...
ﺳﻪشنبه، 01 خرداد 1397 - 11:42
کارگاه آموزشی برنامه عملیاتی واحد بهداشت حرفه ای برگزار شد
در راستای اجرای برنامه های وزارت متبوع، کارگاه آموزشی برنامه عملیاتی در تاریخ 1397/2/24 با حضور مهندس چولکی معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه جهت کارشناسان مسئول بهداشت حرفه ای شاغل در شبکه های بهداشت و درمان برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، پس از بیان خیر مقدم و اهداف برنامه تو...
ﺳﻪشنبه، 25 اردیبهشت 1397 - 09:50
برگزاری همایش تجلیل از مجریان مدارس مروج سلامت
همایش تجلیل از مجریان مدارس مروج سلامت در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و اداره آموزش و پرورش و اولیاء و مربیان و به همت مرکز بهداشت استان ایلام برگزار شد. حجت الاسلام والمسلمین هاشمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به حاضرا...
ﺳﻪشنبه، 25 اردیبهشت 1397 - 09:42
برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی ایمنی و خطر بلایا در تسهیلات بهداشتی
در راستای اجرای برنامه ارزیابی و ایمنی خطر بلایا (SARA) کارگاه آموزشی با حضور معاون فنی مرکز بهداشت ومعاونین بهداشتی وکارشناسان رابط بلایا در شهرستانها در سالن کنفرانس مرکز بهداشت استان ایلام برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان :در ابتدای کارگاه مهندس اسداله چولکی معاون فنی مرکز ب...
یکشنبه، 23 اردیبهشت 1397 - 12:56
برگزاری اولین جلسه خانه مشارکت مردمی در سلامت استان
اولین جلسه خانه مشارکت مردمی در سلامت استان با رویکرد مولفه های اجتماعی سلامت باحضور دکتر ناصری فر ریئس مرکز بهداشت استان ،آقای ملکشاهی رئیس خانه مشارکت مردمی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام ،کارشناسان مرکز بهداشت استان در سالن جلسات مرکز بهداشت استان تشکیل شد. دکتر ناصری فر در ابتدای جلسه ضمن تشری...
یکشنبه، 23 اردیبهشت 1397 - 09:23
صفحه 65 از 110ابتدا   قبلی   60  61  62  63  64  [65]  66  67  68  69  بعدی   انتها