وبینار آموزشی "تقلب های رایج در مراکز عرضه مواد غذایی و روش های کاربردی شناسایی آنها" در مركز بهداشت استان برگزار شد
امتیاز:
كلاس آموزشی " تقلب های رایج در مراکز عرضه مواد غذایی و روش های کاربردی شناسایی آنها" در راستای ارتقاء آگاهی و دانش كارشناسان بهداشت محیط شبکه های بهداشت و درمان شهرستان هاي تابعه به صورت وبيناري توسط گروه سلامت محيط معاونت بهداشتي در سالن جلسات مركز بهداشت استان برگزار شد.
در این وبینار ضمن مشارکت بیش از 70 نفر از همکاران بهداشت محيط شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها با تدريس آقاي اسماعيل پور، كارشناس بهداشت محيط استان مباحثی از جمله؛ تاریخچه تقلب در مواد غذایی، انواع تقلب در مواد غذایی، اقدامات موثر ضد تقلب در مواد غذایی، قوانین و مقررات مرتبط با مواد غذایی، اخلاق بازرسی و عملیات بازرسی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک به فساد و تقلب به تفصيل شرح داده شد.
گفتني است رعایت بهداشت مواد غذایی و تهیه و عرضه مواد غذایی سالم نقش بسیار مهمی در سلامت شهروندان جامعه ایفا می کند. آلودگی میکروبی و شیمیایی مواد غذائی می تواند در کوتاه مدت باعث ایجاد مسمومیت های غذایی فردی یا دسته جمعی شده و در درازمدت باعث بروز بیماری های مزمن و گاه خطرناک گردد. همچنین تقلب در عرضه مواد غذایی علاوه بر تهدید سلامت خریداران، از نظر اقتصادی نیز باعث ورود خسارت مالی به خریداران می شود.