حضور تیم وزارتی برنامه های حشره شناسی و آئدس در ایلام
امتیاز:
برگزاری جلسه مشترک اساتید کشوری و نمایندگان محترم وزارت بهداشت در خصوص کنترل بیماریهای منتقله از پشه های مهاجم آئدس(دنگ،زیکا و چیکونگونیا و ...) با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی جناب آقای دکتر کریمیان،معاون محترم بهداشتی دکتر ناصری فر،مدیر محترم شبکه ایلام و مهران ،فوکال پوینت های محترم حشره شناسی مرکز مدیریت بیماریها و استان و ..در هتل زاگرس ایلام .
هدف ازاین نشست حمایت از برنامه و پیشگیری از بیماریهای واگیر ،بازدید از برنامه های حشره شناسی،مالاریا و شرایط ایستگاههای حشره شناسی در شهرستان مهران، بررسی آگاهی و عملکرد کارشناسان مرتبط با برنامه آئدس و .. بیان شد.
در ابتدا ریاست محترم دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به کلیه مدیران محترم و کارشناسان حاضر، با بیان چکیده ای از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی و برنامه ریزی های انجام شده جهت مراسم بزرگداشت اربعین حسینی، بر لزوم برگزاری جلسات درون و برون بخشی در جهت تقویت مسائل بهداشتی تاکید فرمودند.
وی بیان داشت: مدیران حوزه دانشگاه علوم پزشکی استان مسائل بهداشتی را با جدیت پیگیری میکنند و در راستای حل مشکلات موجود تلاش خواهند کرد.
در ادامه معاون بهداشتی دانشگاه،اقای دکتر ناصری فر با بیان اهم فعالیتهای حوزه معاونت امور بهداشتی اظهار داشت: تخصیص اعتبارات در مسائل بهداشتی بهترین سرمایه گذاری ها برای سیستم و مردم است.
بدنبال عملکرد و اقدامات انجام شده در شهرستانهای درگیر، بیش از 5 سال است استان ایلام روند کاهشی در بروز تعداد موارد بیماری سالک دارد که در سطح کشور نمونه و مورد تقدیر بوده است. ایلام دومین استان کشور در بحث راه اندازی مرکز تحقیقات زئونوز میباشد و مأموریت اصلی مرکز تحقیقات بیماری های مشترک انسان ودام به عنوان یکی از مراکز پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، تشکیل یک ساختار بهداشتی کارآمد، به روز و فعال در زمینه مبارزه با بیماری های مشترک انسان ودام می باشد یکی از وظایف مهم تنها مرکز تحقیقات سالک در شهرستان دهلران، مستند سازی تحقیقات و ایجاد پایگاه داده در خصوص مطالعات و بررسی های انجام شده است. وی افزود:باتوجه به رشد شاخصهای بهداشتی در استان،پیش رو بودن مراسم اربعین بهداشتی ،اقدامات خوب استان در بحران سیل اخیر،دست یابی با شاخص بالای کشوری در بحث فشار خون و ..بر لزوم حمایت مدیران ارشد کشوری از برنامه های این مجموعه خصوصا زئونوزها،حشره شناسی ، سالک و دیگر بیماریهای واگیر و خدمات بهداشتی مطلوب تاکید داشتند.
از دیگر درخواست های معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی از نمایندگان محترم مرکز مدیریت بیماریها موضوع تبدیل وضعیت ها،اخذ مجوز استخدام نیرو خصوصا کارشناس برنامه های حشره شناسی و حمایت مالی و تجهیزاتی از مسائل بهداشتی بود.