افرادي كه از خوردن صبحانه امتناع ميكنند، چهار برابر بيشتر از افرادي كه صبحانه ميخورند با خطر افزايش وزن روبرو هستند.
دكتر فاطمه رخشاني مديركل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت با بيان اين مطلب در گفتگو با وبدا اظهار داشت: بيش از سه چهارم افرادي كه توانستهاند وزن خود را به مقدار قابل توجه كاهش دهند، گفتهاند كه هر روز صبحانه ميخوردند.
وي افزود: حذف صبحانه احتمال چاق شدن، ابتلا به ديابت و حتي سكته قلبي را افزايش ميدهد.
دكتر رخشاني با اعلام اينكه صبحانه كارآيي مغز را افزايش ميدهد، گفت: متأسفانه 15 درصد نوجوانان و يك سوم بزرگسالان جامعه به رغم اين همه خواص صبحانه از خوردن آن امتناع ميكنند.
وي با اعلام اين كه در يك مطالعه افرادي كه صبحانه كامل ميخوردند بيش از 21 درصد از وزن خود را از دست دادهاند، اما افرادي كه رژيم غذايي كم كربوهيدرات داشتهاند تنها 5/4 درصد كاهش وزن داشتهاند، تأكيد كرد: احتمال ابتلا به قند خون در افرادي كه هر روز صبحانه ميخورند 50 درصد كمتر از سايرين بوده و صرف صبحانه نقش مهمي در كاهش خطر ديابت نوع دوم ايفا ميكند.