گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان جشنواره غذای سالم برگزار کرد
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان ، جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت با حضور معاون بهداشتی، دکتر ناصری فر ، مشاور بانوان در استانداری ،کارشناسان مرکز بهداشت استان ،بانوان شاغل در ادارات استان در سالن اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان برگزار گردید .
این جشنواره با هدف آشنایی بانوان شاغل در ادارات با اهمیت مصرف غذای سالم و سلامت غذاهای مختلف برگزار شد. دکتر ناصری فر در ابتدای مراسم، ضمن تشکر از بانوان شاغل در ادارات بابت حضور در جشنواره تاکید نمود؛بیماریهای ناشی از غذا، یکی از دلایل اصلی ابتلا به بیماریها و مرگ و میر در سراسر جهان هستند و تاثیر زیادی در توسعه اجتماعی و اقتصادی جوامع دارند. وی اظهار نمود با توجه به افزایش مصرف فست فودها و غذاهای ناسالم در بین خانواده ها به خصوص جوانان و دانش آموزان که زمینه ساز بروز این بیماریها هستند.
برگزاری این جشنواره ها گامی موثر در راستای ترغیب و تشویق بانوان به سمت مصرف غذاهای سالم و سنتی است. در پایان جشنواره به افراد شرکت کننده جوائزی اهدا گردید.