تشریح خدمات بهداشتی در ایام تردد زائران اربعین حسینی در استان ایلام
امتیاز:
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام خدمات و فعالیتهای حوزه بهداشت در ایام تردد زائران اربعین حسینی از هفتم تا یازدهم آبانماه در سطح استان را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر راضی ناصری فر در این رابطه اظهار کرد: پرسنل حوزه بهداشت در ایام تردد زائران اربعین حسینی تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا بهترین خدمات را به آنان ارائه نمایند.
وی ادامه داد: هدف ما انتقال آموزش از طریق پیام های بهداشتی جهت پیشگیری از شیوع و بروز بیماری ها در بین زائران است. بنابراین آموزش چهره به چهره یکی از اهدافی است که در ایام تردد زائران همواره مورد توجه بوده که در این مدت، آموزش و توصیه های بهداشتی به تعداد 130520 زائر به صورت چهره به چهره داده شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: نیروهای بهداشت محیط به منظور حفظ سلامت مواد غذایی مورد مصرف زائران از اماکن و مراکز تهیه وتوزیع فروش مواد غذایی، در استان و خصوصاً در شهرستان مهران تعداد 873 مورد بازدید نموده اند و 82مورد از آب اشامیدنی ومواد غذایی نمونه برداری به عمل آورده اند .
وی تصریح کرد: به منظور اطمینان از در دسترس بودن آب شرب سالم و بهداشتی برای زائران، تعداد 355 مورد کلر سنجی آب در مناطق مختلف انجام شده است.
دکتر ناصری فر اضافه کرد: به منظور حفظ سلامتی مردم و جلوگیری از فروش و عرضه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، از روز هفتم تا یازدهم آبان در مسیرهای تردد زائران اربعین حسینی توسط بازرسین بهداشت محیط بالغ بر 294 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از فروشگاه ها، مراکز تولید و عرضه موادغذایی در جمع آوری شده است. وی بیان داشت: در این مدت همچنین در مراکز بهداشتی و درمانی تعداد 5750 نفر از زائران مورد ویزیت قرار گرفته و از تعداد 180 نفر مشکوک به بیماری نمونه برداری شده و به 124 نفر از زائران نیز مشاوره های مادر وکودک انجام شده است.و در صورت نیاز کارشناسان سلامت روان و تغذیه جهت مشاوره به زائرین در گیتهای ورودی به استان آماده خمت میباشند . معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: همچنین در این مدت یادشده در ایام تردد زائران بیش از 10323 پمفلت آموزشی و توزیع CD واستفاده از نرم افزارهای اندرویدی در اتوبوسهای حامل زائرین به منظور ارتقاء وضعیت بهداشت و رعایت آن و جهت بالا بردن سطح آگاهی در بین زائران توسط کارشناسان بهداشتی توزیع گردید.