X

آرشیو اخبار

تاریخ انتشار: یکشنبه 11 تیر 1396
کارگاه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با اولویت وبای التور برگزار شد

  کارگاه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با اولویت وبای التور برگزار شد

امتیاز: Article Rating

   در راستای ارتقای آگاهی و عملکرد سیستم مراقبت بهداشتی استان، کارگاه یک روزه در زمینه بیماریهای منتقله از آب و غذا در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه و با حضور معاون محترم بهداشتی، مدیر گروه محترم بیماریهای واگیر و  کارشناس مسئول بیماریهای واگیر و کارشناس بهداشت شهرستانها تشکیل گردید.

تصاویر
  • کارگاه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با اولویت وبای التور برگزار شد
  • کارگاه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با اولویت وبای التور برگزار شد
  • کارگاه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با اولویت وبای التور برگزار شد
  • کارگاه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با اولویت وبای التور برگزار شد
  • کارگاه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با اولویت وبای التور برگزار شد
  • کارگاه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با اولویت وبای التور برگزار شد
  • کارگاه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با اولویت وبای التور برگزار شد
ثبت امتیاز