کسب رتبه پنجم کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی (ساغ) استان در کشور
امتیاز:
کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با حضور معاونت محترم سیاسی و امنیتی استانداری مهندس کلانتری و ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان و اعضای کارگروه در مورخ 95/07/27 در محل استانداری تشکیل گردید.
در رده بندی صورت گرفته وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از اقدامات و عملکرد کارگروه های تخصصی سلامت و امنیت غذایی و دبیرخانه های آنها ، کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان ایلام به رتبه پنجم کشوری دست یافت. این موضوع در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مطرح و کلانتری معاون سیاسی و امنیتی استانداری از دانشگاه علوم پزشکی و کلیه اعضا کارگروه مذکورتقدیر و تشکر کرد .
در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسه قبل و پیگیری مصوبات نوزدهمین جلسه کارگروه سلامنیت و امنیت غذایی کشور موضوعات کشتار غیر مجاز در سطح استان و وضعیت غنی سازی آرد و سبوس گیری و کالاها و اقدامات آسیب رسان سلامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مصوباتی به تصویب اعضا رسید. در پایان گزارشی از وضعیت ماده37 بمنظور تبلیغ مواد تحریک کننده سلامت مطرح شد و مقرر گردید ارگان های ذی ربط در این راستا اقدامات لازم را بعمل آورند. لازم به ذکر است سند توسعه سلامت استان و پیوست سلامت طرح های عمرانی در شورا مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.