اخبار حداقل
07

رییس اداره ایدز و بیماریهای آمیزشی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت  سرکار خانم دکتر کازرونی و هیئت همراه ایشان، از فعالیتهای همکاران ، مرکز DIC و پاتوقهای سطح شهر ایلام در 7 شهریور ماه1396 بازدید نمودند . در این بازدید با حضور معاون بهداشتی آقای دکتر ناصری فر، رییس مرکز بهداشت شهرستان ایلام و همکاران مبارزه با بیماریهای استان و شهرستان ، گروه بهداشت روان و همکاران مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری و... صورت پذیرفت. سپس طی جلسه ای با ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر علی دل پیشه در خصوص وضعیت استان به بحث و تبادل نظر پرداختند. در این جلسه که با حضور معاون بهداشتی و دیگر کارشناسان مربوطه انجام شد. در ابتدا سرکار خانم دکتر کازرونی و مهندس محمد رضا میرشکاری مدیر گروه بیماریهای واگیر،  گزارش ارائه دادند و سپس این تیم ناظر از فعالیتهای انجام گرفته در راستای این بیماری تقدیر نمودند.
   دکتر ناصری فر معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان گفت : مردم بایستی با این بیماری مثل یک بیماری عفونی برخورد کنند و افراد داری عفونت اچ آی وی برای مداوا به مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری این دانشگاه همکاری لازم داشته باشند و با مراجعه به این مراکز و تمکین به درمان از سلامتی  بالایی برخوردار شده تا مانند دیگر مردم طول عمر طبیعی خود را  داشته باشند. زیرا این بیماری مثل دیگر بیماریهای آنفلوانزا ، تب مالت سل و... یک بیماری عفونی است و مردم نیز می توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی محل زندگی خود با انجام یک رپید تست ساده یعنی یک قطره خون از انگشت دست و 10 دقیقه صرف وقت از وضعیت سلامتی خود مطلع شوند و شرایط  انجام این آزمایش و تمام مراحل کار کاملا محرمانه می باشد.  این دانشگاه کلیه اقدامات درمانی و بهداشتی  مورد نیاز در این راستا مانند ویزیت پزشک عمومی و متخصص ایدز ، روانشناس ، ماما و.... کاملا رایگان و بطور محرمانه در اختیار عموم قرارمی دهد.
     در پایان جلسه  ریاست دانشگاه ، متعهد همکاری تحقیقاتی و انجام مطالعات علمی در دیگر استانهای همجوار و حتی کل کشور را با وزارت شده و کارشناسان ارشد کشوری نیز کمکهای اعتباری و تکنیکال را به این دانشگاه  در خصوص بیماری اچ آی وی/ایدز متعهد شدند. از کلیه همکاران خانه های بهداشت ، مراکز ، ستاد شهرستان و استان و نیز تمام ارگانهای دولتی و خصوصی نهایت تقدیر بعمل امد .

تعداد امتیازات: (0) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (31)
کد خبر: 13854
  • بازدید رییس اداره ایدز و بیماریهای آمیزشی و هیئت همراه از دانشگاه علوم پزشکی ایلام

RSS comment feed نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.