اخبار حداقل

کارگاه آموزشی پیام گزاران سلامت در ادارات برگزار شد

در راستای تدوین سند جامع سلامت استان کارگاه آموزشی پیام گزاران سلامت با حضور معاونت بهداشتی ،معاون فنی اعضای شورای سلامت در ادارات در سالن کنفرانس مرکز بهداشت استان تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر ناصری فر رئیس مرکز بهداشت استان در ابتدای گارکاه ضمن خوش آمد گویی به مدعوین گفت لازمه اجرای سند جامع سلامت تشکیل خانه مشارکت مردمی، اندیشگاه سلامت و شورای پیام گزاران است. وی تصریح کرد: اعضای شورای پیام گزاران سلامت در انتخاب مشکلات سلامت استان  و تدوین سند جامع سلامت و همچنین نظارت و همکاری در اجرای طرح نقش بسزایی دارند.
در ادامه دکتر امین کریمی معاون فنی مرکز بهداشت استان با بیان اینکه همکاری دستگاه‌های اجرایی در ارتقای امر سلامت می‌تواند نقش عمده‌ای در جامعه داشته باشد و این‌گونه نشست‌ها نماد برجسته‌ای برای تحقق فعالیت‌های بین بخشی و ایجاد الگوی مناسب همکاری در حوزه سلامت است. وی افزود: افرادی که به‌عنوان پیام گزار سلامت ادارات شناخته و معرفی‌شده‌اند، مسئولیت هماهنگی برای اجرای برنامه‌های متنوع و گسترده این شورا را در بخش‌ها و عرصه‌های موردنظر برای فعالیت خود را بر عهده‌ دارند. در ادامه  دکتر محدم بازیار عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت در خصوص ضرورت تدوین سند جامع سلامت استان مطالبی را ارائه نمودند. در پایان کارگاه شورای پیام گزاران سلامت استان تشکیل گردید.

تعداد امتیازات: (0) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (27)
  • کارگاه آموزشی پیام گزاران سلامت در ادارات برگزار شد

RSS comment feed نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.