تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 30 فروردین 1401

روز آزمایشگاه فرصت مغتنمی است برای قدردانی از کوشش جامعه علوم آزمایشگاهی که با تشخیص دقیق و سریع به ‌عنوان حلقه مهم ارتباطی و هماهنگ‌کننده بین اعضاء تیم بهداشت و درمان نقش بسیار مهمی در تأمین سلامت جامعه دارند.

جایگاه مهم و اثرگذاری که از زمان شیوع کووید19 بیش از پیش برای همه نمایان شد و مردان و زنان سپیدپوش جامعه آزمایشگاهی با تلاش‌های ایثارگرانه خود سهم بسزایی در مقابله با این بیماری ایفا کردند.

اینجانب با قدردانی از ایثارگری‌های کارشناسان و پرسنل آزمایشگاه‌های فعال در جای جای استان به ویژه آزمایشگاه های فعال در انجام تست های کرونا و آزمایشگاه های حوزه بهداشت، این روز را خدمت همه این عزیزان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای همگی سلامتی، سربلندی و موفقیت روزافزون را مسئلت دارم.

• پیام تبریک دکتر جمیل صادقی فر، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان به مناسبت فرا رسیدن 30 فروردین، روز آزمایشگاه