تاریخ انتشار: چهارشنبه 27 اسفند 1399

جلسه آموزشی نحوه برقراری ارتباط و تعامل موثر جهت ماماهای ارائه دهنده خدمت به مادران باردار برگزار شد

جلسه آموزشی نحوه برقراری ارتباط و تعامل موثر جهت کلیه ماماهای ارائه دهنده خدمت به مادران باردار شاغل در مراکز جامع سلامت شهری، شهری روستایی و پایگاه های بهداشت شهرستان ایلام برگزار شد.
در این جلسه آموزشی دکتر جمیل صادقی فر، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان به عنوان مدرس بر لزوم تکریم مادران باردار، ارائه خدمات بهداشتی استاندارد به آنان با لحاظ نمودن مسائل ارتباطی و انسانی موثر و نقش آن در ایجاد ارتباط دو طرفه موثر و همچنین توجه نمودن به انتظارات مادران باردار از حوزه بهداشت در راستای رضایت مندی آنان و بازگشت مجدد جهت دریافت خدمات از این حوزه تاکید داشت.

• جلسه آموزشی نحوه برقراری ارتباط و تعامل موثر جهت  ماماهای ارائه دهنده خدمت به مادران باردار برگزار شد