تاریخ انتشار: پنجشنبه 02 بهمن 1399

انا لله و انا الیه راجعون
خبر تاثر برانگیز درگذشت همکار عزیز و ارجمندمان سرکار خانم فرحناز قلی زاده از پرسنل شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول که در لباس مقدس بهورزی سال های طولانی خدمت خالصانه نمودند، موجب تألمات روحی اینجانب و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شد.
این بانوی گرامی عمر خود را صرف خدمت به مردم شریف روستای صیدنظری نمود و بلاشک همه مردم قدرشناس خدمات ارزنده ایشان خواهند بود. یقینا یاد و نام نیک و اثرات خدمات ارزشمند ایشان باقیات صالحاتی در پیشگاه حضرت احدیّت خواهد بود و برای همیشه در خاطر مردم آن دیار خواهد ماند.
اینجانب ضمن همدردی با خانواده بزرگوار این همکار فقید، درگذشت ایشان را به جامعه بهورزی استان و سایر فعالان حوزه سلامت تسلیت عرض می نمایم و از خداوند متعال علوّ درجات را برای آن مرحومه مغفوره مسألت می نمایم.
  • پیام تسلیت دکتر جمیل صادقی فر، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان به مناسبت درگذشت مرحومه سرکار خانم فرحناز قلی زاده، همکار شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول