تاریخ انتشار: دوشنبه 22 دی 1399
ویدئو کنفرانس یک روزه گال و پدیکولوز در مرکز بهداشت استان برگزار شد

جلسه گال و پدیکولوز با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت استان، مدیر گروه تخصص پوست و مو دانشگاه، رئیس گروه بیماری های واگیر و مسئول گروه جوانان، نوجوانان و مدارس و همزمان به صورت ویدئو کنفرانس جهت معاونین بهداشتی و کارشناسان متناظر شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه در خصوص اجرای نظام مراقبت و درمان گال و پدیکلوز در سالن جلسات مرکز بهداشت استان برگزار شد.
دکتر جمیل صادقی فر، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان تصریح نمود: افزايش سطح آگاهي و مهارت کارکنان بهداشتي و درماني، تشخيص و درمان صحيح مبتلايان بخصوص در مراکز تجمعي، افزايش سطح آگاهي جامعه و رعايت اصول بهداشت فردي و محيط توسط افراد و خانواده ها از راه هاي مهم مبارزه با پدیکلوز است. دکتر صادقی فر در ادامه خاطر نشان کرد: علیرغم محدودیت های کرونایی پیش آمده در کشور و تعطیلی مدارس، تقویت برنامه های مراقبت گال و شپش در جامعه بایستی به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد. وی همچنین در ادامه هماهنگي و همکاري گسترده درون بخشی و برون بخشی را از اقدامات اساسي مبارزه با پديکولوزيس عنوان نمود.
در ادامه مباحث تخصصی توسط خانم دکتر فریبا شادفر، مدیر گروه تخصص پوست و مو دانشگاه و مجموعه مدیران و کارشناسان ستادی مرکز بهداشت استان ارائه شد و اعضاء حاضر در ویدئو کنفرانس به بیان سوالات خود پرداختند.
  • ویدئو کنفرانس یک روزه گال و پدیکولوز در مرکز بهداشت استان برگزار شد