تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 22 مهر 1399

جلسه بررسی روند پیشرفت فعالیت ها و پایش برنامه عملیاتی میان مدت(شش ماهه) گروه های تخصصی معاونت بهداشتی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، معاونین فنی و اجرایی مرکز بهداشت استان و مدیران گروه‌های فنی این حوزه در سالن جلسات مرکز بهداشت استان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر جمیل صادقی فر، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان ضمن خوش آمدگویی به اهمیت موضوع اجرای برنامه عملیاتی اشاره کرد و تصریح نمود: با توجه به هدف گذاریِ هر ساله مدیران در راستای برنامه استراتژیک، بررسی و پایش برنامه عملیاتی می تواند باعث تحولات مطلوب در شاخص‌های تخصصی این معاونت گردد. دکتر صادقی فر در ادامه صحبت های خود شناسایی مهم‌ترین موانع اجرای برنامه عملیاتی و پیدا کردن راهکارهای رفع آن موانع را از مهمترین اولویت های معاونت بهداشتی عنوان کرد.
در ادامه مدیران گروه های فنی مرکز بهداشت استان به بیان برنامه های عملیاتی و مشکلات اجرایی مدیریت خود پرداختند و گزارش مختصری از عملکرد حوزه خود ارائه نمودند و در پایان نظرات و پیشنهادات خود را در
خصوص چگونگی پیاده سازی و پیشرفت برنامه عملیاتی بیان کردند.
گفتنی است برنامه عملیاتی نقشه راهی است که اقدامات لازم برای رسیدن به هدف را به صورت کامل بیان می‌نماید و گروه یا فرد را برای رسیدن به هدف نهایی هدایت می نماید. این اقدامات، پایه های اصلی روند کاری را تقویت بخشیده و موجب استحکام عملیات در بازه های زمانی برنامه ریزی شده می شود.
  • جلسه بررسی روند پیشرفت فعالیت¬ ها و پایش برنامه عملیاتی میان مدت(شش ماهه)گروه های تخصصی در مرکز بهداشت استان برگزار شد