تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 18 شهریور 1399
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از مدارس سطح شهرستان ایلام

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام و رئیس مرکز بهداشت استان با همراهی مدیر گروه سلامت محیط، مدیر سلامت مدارس و کارشناسان مرکز بهداشت استان، معاون سلامت و تربیت بدنی و رئیس اداره سلامت آموزش و پرورش استان به منظور نظارت بر نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی از تعدادی از مدارس سطح شهرستان ایلام بازدید به عمل آوردند.
دکتر صادقی فر خاطر نشان کرد: از ابتدای بازگشایی مدارس کلیه نیروهای بهداشت محیط جهت نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مدارس سطح استان حضور فعال دارند و در جریان این بازدید‌ها آموزش‌های لازم در خصوص نحوه صحیح گندزدایی محیط مدرسه، رعایت فاصله اجتماعی و استفاده دانش‌آموزان و اولیاء مدرسه از ماسک توسط کارشناسان بهداشت محیط به متولیان مدارس ارائه می شود.
  • بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از مدارس سطح شهرستان ایلام