تاریخ انتشار: یکشنبه 28 اردیبهشت 1399

جلسه بررسي شاخص هاي عملياتي برنامه هاي گروه سلامت جمعیت و خانواده استان با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، معاونین اجرایی و فنی مرکز بهداشت استان و مدیر و کارشناسان گروه سلامت جمعیت و خانواده در سالن جلسات مرکز بهداشت استان برگزار شد.

در ابتدای جلسه دكتر جمیل صادقي فر، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان به بیان اهميت  بررسي شاخص ها و نقش آن در تدوين مداخلات به منظور بهبود كميت و كيفيت برنامه ها پرداخت.

سپس دكتر پورمنتي، معاون اجرايي مرکز بهداشت استان شاخص ها را كليد دستيابي به موفقيت در اجراي هرچه بهتر برنامه ها خواند و بر لزوم احصا صحيح آمارها تاكيد نمود.

در ادامه دکتر امید افسرده، معاون فنی مرکز بهداشت استان به اهمیت بازنگری در برنامه های پیش از بارداری و نیز تقویت غربالگری در مراکز بهداشتی درمانی به خصوص در نواحی شهری پرداخت.

خانم ملكي، مدير گروه سلامت جمعيت و خانواده به معرفي كليه برنامه هاي گروه و شاخص هاي كليدي هر برنامه پرداخت.

سپس كارشناسان هر برنامه با بيان شاخص هاي سال 98 و تحليل آن ها، چالش هاي موجود در برنامه مربوط به حوزه خود را عنوان نمودند و راهكارهاي پيشنهادي را جهت رفع مشكلات و چالش هاي عنوان شده ارائه نمودند.

• جلسه بررسي شاخص هاي عملياتي برنامه هاي گروه سلامت جمعیت و خانواده استان برگزار شد.