تاریخ انتشار: چهارشنبه 14 اسفند 1398

دکتر جمیل صادقی فر، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان بیا ن نمود: در پی شیوع بیماری کرونا ویروس(کووید 19) در کشور، با مدیریت مرکز سلامت محیط کار و مرکز بهداشت استان و تلاش شبانه روزی شبکه های بهداشت و درمان در سراسر استان اقدامات شایسته ای در راستای پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس انجام شد. همچنین دکتر صادقی فر از همکاری صمیمانه و خوب شهرداری، دامپزشکی و آب و فاضلاب شهری و سایر ارگان های همکار در ارتباط با گندزدایی و ضدعفونی معابر اصلی شهر ایلام تقدیر و تشکر نمود.

آقای مهندس سجادی مدیر سلامت محیط کار مرکز بهداشت استان بیان نمود: گندزدایی بیش از 331 مدرسه و122 اداره تا کنون انجام شده است. وی افزود: در همین راستا تعداد 861 نفر آموزش راه‌های پیشگیری و مقابله با کرونا دریافت کردند و 439 لیتر مواد گندزدا در سطح استان تهیه و توزیع گردید. گفتنی است به منظور بیان و تشریح شیوه های پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس 79 جلسه آموزشی و 22 جلسه ستادی برگزار گردید و نمایندگان ادارات و مدیران مدارس سطح استان در مورد شیوه های گندزدایی محیط کار آموزش‌های لازم را دریافت نمودند.

• ضد عفونی و گندزدایی مدارس، ادارات، اماکن عمومی، پایانه ها و... در سطح استان توسط معاونت بهداشتی دانشگاه در خصوص پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس