تاریخ انتشار: دوشنبه 21 بهمن 1398

کارگاه آموزشی یک روزه واحد آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، معاونین بهداشتی و کارشناسان مسئول شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان ها و اعضاء هیئت علمی گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشکده بهداشت در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در شروع این کارگاه دکتر صادقی فر، معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان ضمن خوش آمدگویی به حضار با بیان مطالبی در مورد مدیریت تغییر، به لزوم توجه به اثربخشی آموزش های ارائه شده در سطوح مختلف و رویکرد نوآورانه و خلاقانه در این عرصه پرداخت. دکتر صادقی فر در ادامه به بیان اهداف کارگاه و وضعیت برنامه آموزش و ارتقاء سلامت در سطح استان و اقدامات انجام شده در این حوزه پرداخت.

در ادامه کارگاه دکتر میرزائی و دکتر جلیلیان، اعضاء هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایلام به طرح مباحث مربوط به نقش ارتباطات در آموزش و ارتقاء سلامت جامعه و جایگاه آموزش و ارتقاء سلامت در نظام شبکه ها، ادارات و مدارس پرداختند.

سپس خانم کبیری، سرپرست گروه آموزش و ارتقاء سلامت استان  وضعیت شاخص های برنامه آموزش و ارتقاء سلامت را ارائه نمود.

• برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه واحد آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت در مرکز بهداشت استان