تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 15 بهمن 1398

نشست آموزشی توجیهی سلامت دهان و دندان و طرح عاری از پوسیدگی برای دانش آموزان پایه ششم و هفتم برگزار شد.

نشست آموزشی توجیهی سلامت دهان و دندان و طرح عاری از پوسیدگی برای دانش آموزان پایه ششم و هفتم با حضور معاون بهداشتی، مسئول و کارشناس واحد سلامت دهان و دندان، پشتیبان سامانه سیب و کلیه دندانپزشکان قراردادی و طرحی شاغل در  مراکز خدمات جامع سلامت استان در سالن جلسات مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر جمیل صادقی فر، معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان در خصوص اهمیت و نقش برنامه های سلامت دهان و دندان با تاکید بر ارائه خدمات به ویژه به گروه های هدف (دانش آموزان، مادران باردار و مادران شیرده) مطالبی ارائه نمود و بر تلاش کلیه دندانپزشکان در جهت اجرای طرح عاری از پوسیدگی ویژه دانش آموزان پایه ششم و هفتم تاکید کرد. دکتر صادقی فر در ادامه بر استفاده از ظرفیت تیم‌های خیرین استان و مشارکت همه جانبه دندانپزشکان در برنامه های ارائه خدمات در روستاها و نقاط محروم استان تاکید ویژه ای نمود.

در ادامه آقای دکتر بیگلری مسئول واحد بهداشت دهان استان، کارشناس این واحد و کارشناس پشتیبان سامانه سیب به ارائه شرح وظایف دندانپزشکان در مراکز خدمات جامع سلامت، شرح قرارداد دندانپزشک خانواده و... پرداختند.

• نشست آموزشی توجیهی سلامت دهان و دندان و طرح عاری از پوسیدگی برای دانش آموزان پایه ششم و هفتم  برگزار شد.